BEZOEKERSLIMIET in uw winkel of Horeca

Met TrustCount een veilige bezetting

Vanwege de coronacrisis adviseert onze regering en veel brancheorganisaties een bezoekerslimiet / bezoekersbeperking in uw zakelijke ruimtes te hanteren, zoals in supermarkten, horeca, winkels, apotheken of openbare voorzieningen.
Een veilige omgeving voor uw bezoekers met LTT 'TrustCount', Hét hulpmiddel voor smart distancing. Nu verkrijgbaar met Philips Hue add-on. Bied real-time eenduidige informatie aan uw bezoekers via (kleur)verlichting en/of tablet of tv-scherm
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Maar hoe is Smart distancing publieksvriendelijk te organiseren?
Met behulp van zeer nauwkeurige IR-sensoren en het LTT Platform, zijn wij in staat om zeer nauwkeurig het aantal ingaande - en uitgaande personen te registeren.
100% anoniem en dus privacy proof. GEEN gezicht- of smartphone herkenning. Webbased, beschikbaar op bijna elk apparaat. Discreet te plaatsen.
De oplossing voor het tellen en bewaken van de bezoekerslimiet in o.a. winkels, horeca en hotels ten behoeve van smart distancing. Door het geven van realtime informatie via een scherm en verlichting aan de hand van het beproefde 'stoplicht' model. Zo krijgen uw bezoekers snel eenduidige informatie of ze ruimte wel of niet mogen betreden.
De bezettingsgegevens kunnen worden gedownload voor het bijhouden van gegevens, audits en naleving.
Kenmerken:
  • Live, zeer nauwkeurige bezettingsgegevens
  • Visuele waarschuwingen - met aanpasbare bezettingslimieten
  • Snel te installeren oplossing
  • Mogelijkheid voor uitsluiting van medewerkers
  • Eén sensor is geschikt voor elke ingang / uitgang - tot max 4,5 m breed 
  • Sensoren kunnen naast elkaar worden geïnstalleerd voor een brede in- en uitgang. 
  • Beschikbaar op elk type apparaat, smartphone, tablet of tv-scherm
  • Management- en custom dashboards beschikbaar voor totaaloverzicht
  • Geschikt voor meerdere winkels/locaties/ruimtes
  • Meerdere talen mogelijk in displays 
  • Uitbreidbaar met Philips HUE verlichting add-on
  •  TrustCount - Philips Hue Add-on
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Social Distancing - Philips Hue Add-on

Voor de Social distancing of tijdens deze intelligent 'Lock-down' ook wel smart distancing genoemd, leveren wij real-time informatie aan uw bezoekers met behulp van het bekende 'stoplicht' principe. Voor het extra duidelijk maken of het veilig is om een ruimte te betreden, kunnen wij de kleur van een Philips Hue lamp aanpassen naar de actuele situatie.
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Stel u heeft een limiet van 100 bezoekers.
  • De lamp blijft groen tot 80%, dus tot 80 bezoekers in de ruimte. De lamp kleurt naar oranje bij 81% tot 100%, dus bij 81 tot 100 bezoekers in de ruimte. Als de100ste bezoeker de ruimte heeft betreden, dan zal de lamp automatisch wijzigen naar de kleur rood.
  • Pas als de personen weer uit de ruimte zijn gegaan, dan zal de lamp van rood, naar oranje en vervolgens weer naar groen wijzigen, naar gelang het bezettingspercentage in uw ruimte.
  • De limiet per ruimte en de stappen van groen, oranje en rood kunnen naar wens worden aangepas, evenals de kleuren.

Narrowcasting

Dit systeem bieden wij ook aan in combinatie met een narrowcasting scherm. Hierop kan de wachtende bezoeker direct wat informatie lezen over bijv. regels en mooie aanbiedingen. Ook kunt u bijv. tonen hoeveel klanten er in de winkel aanwezig zijn en wat de verwachtte wachttijd is, zo kan de wachtende bezoeker zien wanneer deze naar binnen mag.
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Om de combinatie helemaal compleet te maken kunnen we dit systeem ook leveren met een hand sanitizer (desinfecteringsgel pomp). Wij plaatsen dan de hand sanitizer op een statief bij de ingang van uw winkel, restaurant, horeca gelegenheid of kantoor, zodat de gasten er direct tegen aan lopen. Zo komt de klant in ieder geval met ontsmette handen binnen.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons via info@avatlast.nl of 033-4893315.

Reacties