Alternatief voor Microsoft Surface Hub 84 inch


Microsoft is gestopt met het leveren van de 84 inch Surface Hub

 Dit geweldige scherm is in korte tijd bij zeer veel geplaatst bij vele bedrijven. Toch zaten er wat nadelen aan dit scherm voor installateur en gebruiker.
Ten eerste was het voor de installateur een grote uitdaging om het scherm op de te plaatsen locatie te krijgen, het gewicht van het scherm was zeer hoog. Tevens werd het scherm op een speciale pallet geleverd waar een zware stalen constructie opstond om het scherm tijdens transport rechtop te houden. Een leuke uitdaging met liften en trappen die er vaak genomen moesten worden.
Het scherm was en nu nog de 55 inch, een Microsoft product waarbij de klant alleen toegang heeft tot de Microsoft applicaties en dus niet vrij als een normale pc in zijn netwerk naar bijvoorbeeld een server kon gaan.

Met het wegvallen van de 84 inch moesten wij opzoek naar een alternatief.
Veel bedrijven kozen de Hub voor zijn uitstraling.
En het is een touchscreen.
Dit zijn dus de belangrijkste punten waar we naar moesten kijken om een alternatief te vinden voor de Hub. Er zijn veel touchscreens op de markt maar deze zijn vaak bedoeld voor de educatie markt. De uitstraling van deze schermen is dan ondergeschikt aan de functies.

We hebben een alternatief gevonden in de Legamaster XTX.

 
Dit scherm voldoet aan alle eisen en is voor de klant veel flexibeler in gebruik. Tevens is dit scherm in 3 type's te verkrijgen: 55 inch, 75 inch en 86 inch
Door een ingebouwde pc is het gebruik exact het zelfde als uw pc of laptop en met Windows 10 heeft u alle functies die u nodig heeft om te kunnen presenteren en videoconferencen.
Alle functies op een rijtje:
- Touchscreen
- Ingebouwde camera's
- In gebouwde speakers
- Ingebouwde array microfoons
- Mogelijkheid voor ingebouwde pc
- Extra HDMI aansluitingen
Natuurlijk kunt u nog veel meer met het scherm en daar informeren wij u ook graag over.


Reacties