Audiovisuele installaties houden niet op bij een LCD-scherm

Heeft u ook een vergaderruimte die geen boardroom installatie behoeft?

Niet elke ruimte heeft veel apparatuur nodig om iets te presenteren.
Veel klanten vragen dan om een scherm met kabel zodat de kosten niet te hoog worden, maar is dit wel de oplossing?
Boardroom

Een presentatie systeem moet de vergadering dienen en niet zorgen dat er niet gepresenteerd kan worden. Vaak is het HDMI-verloopje vergeten, klopt de resolutie niet of erger heeft de vorige vergadering de kabel meegenomen of is stuk. Ook is de afstandsbediening weer kwijt is een vaak gehoorde klacht.
Hiervoor zijn simpele en kosten effectieve oplossingen. Het gebruikersgemak staat bij ons altijd voorop en wij proberen dit ook met onze klanten te bespreken.

WAT IS ER DAN ALLEMAAL MOGELIJK?
Natuurlijk is de keuze eerst gaan we een LCD-scherm of projector gebruiken.
Bij beide opties is het mogelijk om alle opties te gebruiken.
Wat kunnen wij inzetten om het u gemakkelijker te maken:
  • Ten eerste kunnen we de afstandsbediening die nodig is om het scherm of de projector aan/uit te zetten vervangen door een knoppenpaneel. Deze kunnen we vast aan de wand monteren of in een cable cubby in een vergadertafel.
  • Ten tweede zouden wij de HDMI-kabel kunnen vervangen door een draadloos presentatie systeem. Hierdoor kan de kabel niet per ongeluk meegenomen worden of het risico er zijn da deze kapot gaat. Klik hier voor een perfecte oplossing.
  • Ten derde is het ook mogelijk om bij het aanbieden van een bron dat het systeem automatisch aan gaat. Bij het wegvallen van de bron zal het systeem na een X tijd weer uitgaan.
  • Als laatste is het ook mogelijk om bij het binnen gaan van de vergaderruimte het systeem te laten opstarten. Als er na een X tijd geen beweging meer is in de ruimte dan zal het systeem weer uitschakelen.
Vergaderruimte-installatie

Er zijn mogelijkheden genoeg om ook de kleine vergaderruimtes te automatiseren zonder dat er hoge kosten aan zitten en het gebruikers gemak gaat zeker omhoog.

Heeft u een ruimte die wel een upgrade kan gebruiken omdat er vaak klachten zijn dat het niet werkt, laat het ons weten en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
AVATLAST-Email

Reacties