Mooie nieuwe installatie voor klant

Nieuwe trainingsruimte en Videowall
 De klant wilde een zo groot mogelijk scherm in de entree van het pand waar zij in zouden gaan. Na een aantal gesprekken zijn we uitgekomen op deze geweldige oplossing van 9x een 49 inch videowall scherm van LG. Hier om heen hebben we speciaal een rand laten maken van RVS wat er voor zorgt dat het ook echt 1 scherm gaat lijken.
De content wordt via het narrowcastingsysteem van Publicview op het scherm getoond. Dit systeem is makkelijk uit te breiden naar meerdere schermen en is makkelijk online in te regelen door de gebruiker.
Tevens wilde deze klant een nieuwe trainingsruimte inrichten om klanten wegwijs te maken met hun software. De installatie die hier in gemaakt moest worden zou als uitgangspunt moeten hebben dat iedereen zonder instructie het kan bedienen. Er moesten meerdere schermen komen en vanuit 1 laptop twee verschillende beelden getoond kunnen worden.
Omdat de klant op hun huidige kantoor al een installatie had die op deze manier ongeveer werkte konden we daar op verder engineren en hebben een  mooie oplossing gemaakt. 
De bediening was voor de klant een belangrijk uitgangspunt en hier hebben we een mooie 10 inch touch-scherm van extron voor in gezet met een op de klant gemaakte layout.
Door hier diverse voor ingestelde presentatie mogelijkheden in te zetten is het voor de gebruiker zeer snel te begrijpen hoe er gepresenteerd kan worden.
Tevens zijn er 8 plafondspeakers geplaatst met twee subwoofers, om de mensen lekker wakker te schudden als ze in slaap dreigen te vallen tijdens de training. Natuurlijk allemaal te bedienen vanaf de touchscreen.
Maar de klant had al een ruimte waar op een zelfde manier gepresenteerd werd.
Het probleem was dat deze installatie niet goed werkte en de klant wilde in beide ruimtes in het nieuwe pand de gelijke installatie hebben. 
Dus hebben we deze installatie het zelfde gemaakt met de bestaande schermen en inbouwkast. We moesten het wel nog verhuizen!!
Maar dat is natuurlijk geen probleem.
Om een overzicht te behouden van de vergaderruimtes in het kantoor, wanneer ze wel of niet bezet zijn wilde de klant een roombooking systeem wat simpel te implementeren was in exchange omgeving. Ook wilde de klant niet een systeem waar hoge kosten aan zaten.
Hier kwamen wij wederom op extron uit. De schermen hebben de zelfde look en feel als de 10 inch in de vergaderruimte en er zitten geen extra kosten aan het gebruik.

Verder zijn er in diverse ruimte nog presentatie schermen op gehangen om diverse informatie te laten zien.
De eerste gebruikers hebben met de systemen gewerkt en zijn zeer tevreden over het bedieningsgemak en wij wensen de klant veel plezier met deze mooie installaties.



 

Reacties