De LG Transparent Color LED Film Display

De LG Transparent Color LED Film Display


LG Transparent Color LED film

De LG Transparent Colour LED-film, die voor de eerste keer in de VS op InfoComm 2018 wordt geïntroduceerd, heeft de mogelijkheid elk venster of glazen oppervlak in een aanpasbaar digitaal canvas te veranderen. Voortbouwend op het succes van de InfoComm van LG's grijstinten transparante LED-filmscherm, biedt het nieuwe transparante kleuren LED-filmscherm meer dan 1000 nits helderheid, met elk 668x480 mm paneel met 560 LED-pixels voor een breed scala aan kleur met behoud van een hoge transparantieverhouding. Hoge transparantie (73%) zorgt ervoor dat glas zichtbaar blijft, zelfs nadat de film is bevestigd, zonder nadelige gevolgen voor het originele ontwerp. Wanneer de LED UIT is, is de film onmerkbaar en mengt zich in het glas.


LG Transparent Color LED film display-ONMet slechts 1,5 mm dun, levert de LG Transparent Color LED-film een ​​breed scala aan kleuren op het 24-mm pixel pitch-display. Het is gemakkelijk te installeren (minimale constructie vereist) op elk bestaand glasoppervlak met behulp van de zelfklevende transparante film. De grootte en de lay-out van de film kunnen worden aangepast aan het installatiegebied. Het kan worden uitgebreid door meer films op een verticale of horizontale manier toe te voegen of parallel aan de ring te snijden om aan de vereisten voor de afmetingen te voldoen. Met behoud van hoge transparantie kan de LED-film afbeeldingen, animaties en video's met verschillende kleurencombinaties weergeven, waardoor deze geschikt is voor binnen- en raamoppervlakken met grote glasoppervlakken, zoals etalages van winkels.
LG Transparent Color LED film display-OFF
Andere toepassingen zijn onder meer platforms voor massatransportspoor en veiligheidsversperringen, waar LG Transparent Color LED-film digitale inhoud en informatie kan weergeven, en lobby's en grote openbare ruimtes waar het gewoon glas kan omzetten in narrowcasting-displays. Zelfs hoge glazen liftschachten kunnen worden omgevormd tot pilaren van afbeeldingen en licht. Dit flexibele scherm werkt ook op een breed scala aan gebogen glas en raamoppervlakken met gebogen formaat ondersteuning tot 1100R concaaf en parallel aan de ring, kan op maat worden gesneden, om het converteren van elk gebied van gewoon glas naar een state-of-the-art kunst digitaal display.

Voor meer info: LG Transparent Color LED Film

Bron:raveeurope

Reacties