Installatie Videoconferencing Unilac Holland BV

Twee mooie videoconferencing oplossingen op trolley

Unilac Holland BV
Unilac Holland is een uniek en onafhankelijk Nederlands zuivelbedrijf, gespecialiseerd in de export van Europese kaas, boter en melkproducten. Onze producten, zowel eigen merken, merken van producenten als private labels, zijn afkomstig uit alle Europese ‘zuivellanden’ en worden geëxporteerd naar alle continenten. We leveren aan hyper- en supermarkten, grootwinkelbedrijven, grootverbruikers, (horeca)groothandels, cateringbedrijven, shipchandlers, cruiseschepen, exporteurs en importeurs.
Door jarenlange ervaring en kennis van de internationale en zelfs lokale kaas- en zuivelmarkten, zijn we in staat wereldwijd te exporteren volgens afgesproken levertijden. Unilac Holland biedt op maat gesneden oplossingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld tientallen producten in één levering verzenden en verzorgen we zowel labeling en documenten volgens de geldende douanevoorschriften als advies over uw assortiment in de lokale markt.
Unilac Holland

AV AT LAST mocht deze klant twee mooie videoconferencing oplossingen leveren voor hun vestiging in Amersfoort en Ittervoort.
Deze trolley van ErgoXS werd voorzien van een LG scherm en een videoconferencing oplossing van Logitech. Door de hoge kwaliteit van de camera was de klant snel overtuigd dat dit de oplossing was voor hem. Ook het simpele gebruik in samenwerking met Skype voor bedrijven en andere conference en stream oplossingen geeft aan dat dit product multi inzetbaar is. De audiopod van logitech is perfect te gebruiken in kleine tot middelgrote vergaderruimte en voor de grote vergaderruimte zijn er mogelijkheden om twee extra microfoons toe te voegen.
Deze klant is erg tevreden over de oplossing en conferencen ook met diverse klanten van hun wat zij als erg plezierig ervaren. Geen dure systemen maar een oplossing die werkt voor een mooie prijs.

Heeft u ook interesse in een mooi videoconference oplossing?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

www.avatlast.nl
info@avatlast.nl

Reacties