Bureau Zuidema House of Influence

House of Influence

https://www.zuidema.nl/house-of-influence/
Wie is Bureau Zuidema?

Vanaf het moment dat Hans Zuidema het Invloedmodel® in de jaren '70 naar Nederland haalde, wisten we het zeker, positieve invloed is dé vaardigheid die elke professional in huis moet hebben!
Al snel werden onze trainingen een begrip in Nederland. En onze ambities reiken steeds verder.
Sinds 1962 zijn we hard op weg om zoveel mogelijk mensen écht invloedrijker maken. In Nederland én internationaal.
Hoe doe jij morgen écht iets anders dan vandaag? Na 55 jaar weten we precies hoe we jouw gedrag effectief kunnen ontwikkelen. We zetten voor elke deelnemer de allerbeste trainingservaring neer. Zo wordt het een impactvolle beleving waarin je niet alleen nieuw gedrag leert, maar het effect ervan ook echt ervaart. Alleen dan ga je het ook in de praktijk gebruiken!
https://www.zuidema.nl/

In hun House of Influence heeft AV AT LAST diverse ruimtes in mogen richtem met mooie audiovisuele apparatuur. Van videowall's tot led-schermen, draadloos presenteren en apple tv's.
Voor de besturing hebben we gekozen voor Crestron, dit zorgt er voor dat alle trainers zonder uitleg de apparatuur kunnen bedienen.  Ook hebben we een welkomscherm geleverd van LG met een Brightsign speler zodat de klant hun klanten kan welkom heten op de trainingslocatie.
De twee videowall's zijn voorzien van op maat gemaakte speakers van het merk Audipack en in de hoek hebben we een subwoofer geplaatst. Dit audiosysteem hebben we laten inregelen door een audiotechnicus die de producten perfect op elkaar en op de ruimte heeft afgestemd.
Tevens hebben wij diverse PC's en een server geleverd om de trainingen op te zetten zodat de trainers altijd bij de laaste geupdate training kunnen.

Heeft u ook een locatie of vergaderruimte in te richten en u wilt er beleving voor uw mensen en klanten van maken, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij horen graag van u.

Reacties