De nieuwe manier van draadloos presenteren

De nieuwe manier van draadloos presenteren.

Christie digital komt met een nieuwe manier van presenteren op de markt.










BYOD (Bring Your Own Device) is een hot item in elk bedrijf, het ene bedrijf wil er niet aan mee doet en het andere bedrijf wacht liever tot er wat meer producten zijn.
Christie Digital komt nu met een product waar aan iedereen in de vergaderruimte blij van wordt, namelijk de Brio. Dit is een systeem waarmee alle apparaten kunnen communiceren en het mooie is niet alleen via een App.
We kennen al de Barco Clickshare, dit is een systeem waar mee je ook zonder extra software kunt communiceren maar voor de mobiele apparaten heb je een App nodig. Dit product heeft ook een mooie prijs die voor de meeste wel als wat hoog wordt ervaren.
Barco ClickShare
Christie Digital stapt nu in dit gat met de Brio serie.
Bij Christie Brio werken we niet met de USB-dongle die we van Barco kennen.
Er zijn drie versies: Team, Team+ en de Enterprice


Christie Brio Team: Dit is het instapmodel maar is voor veel toepassingen al meer dan voldoende. Hier zit een eigen wifi in waar mee je moet communiceren om te presenteren. Ook heeft Christie er Airplay in gestopt zodat je direct met Apple producten kunt communiceren.
 

Christie Brio Team+: Deze heeft de specificaties van de vorige maar met de veel meer mogelijkheden zoals het integreren in het bedrijfsnetwerk en twee extra DVI inputs voor vaste aansluitingen van een PC/Laptop.
Ook zou je een conference systeem hier op aan kunnen sluiten.

Christie Brio Enterprice: Dit is natuurlijk het top model. Deze heeft vier extra DVI inputs en kan je content delen met deelnemers over de hele wereld die deelnemen aan de meeting.






Voor meer informatie neem contact op met ons.
info@avatlast.nl
www.avatlast.nl


Reacties