AV AT LAST Installeert op maat.

AV AT LAST is uw audiovisuele partner op het gebied van vergader en geluidstechniek. 

Maar wij zijn niet de standaard installateur, bij ons is elk project een maatwerk oplossing.
Wij hebben dus ook geen standaard oplossingen voor u, wij kijken naar uw wensen en de beschikbare ruimte waar de installatie geplaatst moet gaan worden. Er zijn namelijk veel factoren waar we met een goede audiovisuele installatie rekening mee moten houden. Denk bijvoorbeeld aan de licht inval in een ruimte, als je het projectie-scherm of lcd-scherm niet goed ophangt zal het zicht op de presentatie heel slecht zijn en heeft u veel geld uitgegeven voor niks.
Ook de functie van de audiovisuele middelen is belangrijk, gaat u bij een presentatie voor het scherm staan om iets aan te wijzen of zelfs te bedienen of blijft u zitten en toont u alles met de muis van de laptop.
Er zijn dus veel factoren waar u bij de installatie over moet nadenken en een goede installateur zal u hier ook op wijzen.

Maar waarom zou u nu voor AV AT LAST kiezen?

AV AT LAST is een audiovisuele partner die service en klantgerichtheid hoog op in het vaandel heeft. Door korte lijnen tussen de project adviseur en de klant kunnen wij snel reageren op vragen en problemen waar u tegen aan loopt.
Bij AV AT LAST wordt u niet van de ene project afdeling naar de andere gestuurd maar heeft u een aanspreekpunt voor installatie en service van uw installatie.

Heeft u een vraag of probleem met uw installatie neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag met het oplossen van een niet naar tevredenheid werkende installatie.

AV AT LAST

Reacties