L´Acoustics meest veelzijdige speaker.

In de vorige blog´s heb ik wat geschreven over de 5XT en de 8XT, deze speakers van L´Acoustics zijn natuurlijk niet de enige speakers en het merk staat  ook zeer bekend om zijn line-array systemen.
Maar laten we daar later nog verder op in gaan.

De volgende telg in de L´Acoustics familie is namelijk de 12XT.
Ook de 12XT is een 2 weg coaxiale speaker met de zelfde voordelen als de 8XT en de 5XT alleen is dit een 12 inch speaker met een nog breder frequentie bereik.

Deze 12XT wordt voornamelijk gebruikt als monitor speaker voor artiesten en bands en als FOH speaker. Door zijn 380W vermogen heb je een perfecte speaker voor elke klus. De 12XT wordt dus het meest ingezet in de verhuur branch voor presentaties, drive-in, artiesten en bands.
De 12XT heeft ook een aantal bijna identieke tweelingen namelijk de 12XTi en de 112P.
Deze tweelingen hebben ieder weer zijn eigen toepassingsgebieden. De 12XTi is de installatie versie van de 12XT. Deze is voorzien van een net iets andere ophanging en kan dus makkelijk  ingezet worden voor vaste installatie in bijvoorbeeld theaters, café´s, restaurants, discotheken en kerken. Ook deze 12XTi kan in alle kleuren van de regenboog besteld worden, u geeft de RAL kleur op en de fabriek levert de speaker gespoten en wel.
De laatste tweeling is de 112P dit is de versie met een 1000W ingebouwde versterker. Ook voor deze versie geld dat hij het meest ingezet wordt in de verhuur branch. Met zijn ingebouwde DSP is het de perfecte speaker voor diegene die niet te moeilijk de beste kwaliteit wil. Bij de gewone 12XT heb je namelijk nog een versterker nodig zoals de LA4X, hier is dan wel iets meer kennis voor nodig om deze goed in te stellen en het beste er uit te halen.

Voor meer informatie en huur van deze producten: info@avatlast.nl
http://www.l-acoustics.com/products-12xt-39.html


Reacties