AV AT LAST en L´Acoustics speakers

In het vorige bericht spraken we over de L´Acoustics 5XT de kleinste telg uit de L´Acoustics familie.
In deze blog gaan we het hebben over de volgende telg uit de familie, wel te verstaan als de puber. Hij is namelijk nog niet zo groot maar laat wel degelijk van zich horen.

De volgende telg is de L´Acoustics 8XT.
Deze 8 inch ook weer coaxiale speaker heeft met zijn 280W wel een beetje meer vermogen dan de 5XT met zijn 85W. Deze speaker heeft ook een 2 weg coaxiale speaker, wat veel voordelen bied ten opzichte van een traditionele 2 weg speaker.
Ook is er van de 8XT een actieve versie namelijk de 108P, deze speaker heeft een ingebouwde versterker dus hoef je niet te slepen met een aparte kist met versterker. Ook is er een installatie versie de 8XTi.





Door zijn compacte behuizing is dit een ideale speaker voor allround presentaties. Er zit namelijk al genoeg laag in om er muziek over te kunnen laten horen,zo heb je dus geen aparte sub nodig. Door het toevoegen van een sub kan je ook met deze speaker perfect een drive-in show draaien, het geeft dan net wat meer kracht voor de lage tonen. Ook voor artiesten en bands die moeten optreden in een kleinere ruimte is dit de perfecte speaker.

Een ander voordeel van de L´Acoustics speakers is dat je ze kunt bestellen in alle kleuren van de regenboog. Standaard zijn deze houten speakerkasten bruin, maar vindt je dat niet zo´n mooie kleur dan kun je ze ook in het rood, geel of een andere RAL kleur bestellen. Dit is ideaal als je ze voor vaste installatie in een theater of restaurant wilt ophangen en in het interieur wilt laten weg vallen. Overigens is dit bij alle speakers van L´Acoustics mogelijk, het is dus niet zo dat de installateur ze zelf gaat spuiten de fabriek zorgt voor de juiste kleur.
Toepassingen voor vaste installatie: - Restaurant - Café - Jeugdcentrum - Theater - Poppodium - Bioscoop enz..

Voor meer informatie wat L´Acoustics speakers voor u kunnen betekenen. info@avatlast.nl
http://www.l-acoustics.com/products-8xt-40.html


Reacties