AV AT LAST en L´Acoustics speakers

L´Acoustics speakers zijn een van de beste speakers op de markt zowel voor verhuur bij evenementen als in de installatie bij theaters en discotheken zijn ze zeer gewaardeerd.

Maar waarom kiest AV AT LAST voor dit merk??

Heel simpel, er is niks beters!!
Erg flauw natuurlijk want dat is onze mening en die zal niet iedereen met ons delen. Ieder persoon hoort namelijk anders en zal dus ook andere smaak met geluid hebben.
Toch zijn er een aantal kenmerken waarom juist deze speakers erg goed zijn voor vele toepassingen. 


Laten we beginnen bij de 5XT, dit is de kleinste telg uit de L´Acoustics familie.
Door zijn kleine formaat en het feit dat je deze speaker op een microfoonstatief kunt plaatsen is dit de ideale speaker voor presentaties. Je kan hem bijna onzichtbaar plaatsen in een vergaderruimte en met z´n 85W coaxiale 2 weg speaker levert de 5XT een verbluffend geluid.
Nu zullen vele zeggen coaxiaal... 2 weg..????
Het belangrijkste voordeel is dat je geen interferentie krijgt rond het crossover punt waarbij de spanningsverdeling gelijk blijft. Erg technisch maar het belangrijkste is dat ze geweldig klinken.

Nu zul je zeggen zit er dan wel genoeg laag in deze speaker voor een allround speaker. Dat is natuurlijk niet het geval maar daar hebben we de SB15M voor, dit is een sub die perfect met deze serie samen gaat.
Met twee 5XT`s en een SB15M kan je al een kleine disco avond mee doen. ook natuurlijk zeer goed geschikt voor een presentatie met filmpjes en muziek.

Dus als je een kleine speaker met grootste kwaliteit wil is de 5XT een perfecte oplossing.
Toepassingen: - Thuisbioscoop - Theater - Vergaderruimte - Boardroom - Kerk - School enz...

Binnenkort nog meer informatie over de producten van L`Acoustics die u bij ons kan vinden.
Samen met onze L`Acoustics technicus maken wij voor u de perfecte oplossing.

http://www.l-acoustics.com/products-5xt-120.html





Reacties