Live stream your Event

Live stream your Event
Het streamen van content is al heel populair. Kijk naar alle Vlogs op de wereld op de verschillende media. Het begon met allen je telefoon als camera maar tegenwoordig worden de uitrustingen steeds professioneler.
Maar het blijft vaak bij Youtube, kan dat ook anders?

In de corparate wereld is Youtube ook vaak gebruikt om een event naar toe te streamen. Naar een afgesloten pagina op Youtube sturen we de content en met de gegenereerde link kunnen we mensen uitnodigen om mee te kijken tijdens de stream/event. Hier zijn veel producten op de markt om dit te voorzien en deze hebben een goede kwaliteit om dit te verzorgen. Maar wat belangrijker is dat de internetverbinding goed is. Wij zien vaak dat deze te weinig bandbreedte heeft waardoor de stream gaat haperen. Dit wil je natuurlijk niet als de directeur van uw bedrijf een belangrijke presentatie geeft. Ook hier zijn mogelijkheden voor om een backup 4G verbinding er naast te laten werken.

Maar als u nu niet naar Youtube wil streamen, kan dat ook?
We kunnen namelijk ook naar andere diensten streamen zoals:
  • Facebook
  • Vimeo
  • Skype voor bedrijven
  • Naar eigen website
  • Specifiek streaming portaal
AV AT LAST heeft alle kennis in huis om u te adviseren en te helpen bij uw streaming vragen. Of u nu een vaste oplossing zou willen of een tijdelijk event wil streamen, wij helpen u graag met de juiste oplossing.

Voor vragen kunt u ons mailen en bellen.
info@avatlast.nl
www.avatlast.nl

Reacties