AV AT LAST Official dealer LedGo interior panels

Leusden – 27 juli 2017

AV AT LAST Is vanaf vandaag officieel dealer van de interior led panels van Ledgo. Deze panelen geven extra dimensie aan uw plafond. Met deze panelen kunt u uw plafond om toveren tot een sterrenhemel, wolkenplafond of zelfs de illusie creëren dat u in het bos zit.
De panelen passen in een standaard verlaagd plafond waar 600x600 plafond tegels in passen. De panelen met een pixel afstand van 4,9mm zijn makkelijk te plaatsen en wij kunnen ook voor de juiste content zorgen.
De panelen zijn niet alleen toepasbaar in het plafond maar wij kunnen deze ook monteren in wanden en vloeren waar u overheen kan lopen. Er is ook een variant die wij buiten kunnen toepassen met een pixel afstand van 10mm.

AV AT LAST van eigenaar Mark van der Last is 16 jaar actief in de audiovisuele branche en is totaalleverancier van audio-, video- en besturingssystemen voor onder andere overheden, horeca, kantoor, detailhandel, verenigingen, fabrieken en scholen.
Met de uitbreiding van de interior panels hopen wij onze klanten nog beter te kunnen voorzien van de best passende oplossingen voor hun vraag aan ons.
www.ledgointeriorpanels.nl

Voor meer informatie en demo mogelijkheden:
info@avatlast.nl
033-4893315

Reacties